Live your dreams.Cloudpillo.

Haal alles uit het leven.

Vanuit deze missie hebben we al onze producten ontwikkeld. Want om alles uit je leven te halen, heb je veel energie nodig. Onze Cloudpillo producten helpen je zo goed mogelijk op te laden. Dus wat je droom ook is, wij zorgen ervoor dat je genoeg energie hebt om deze na te jagen.

Om nog meer mensen met onze missie te bereiken, zijn we in 2024 met een grote campagne gestart, genaamd: “Live your Dreams.” Deze campagne is te zien op NPO, RTL, SBS6 en op het internet. Met deze campagne hopen we meer mensen aan te sporen om ook alles uit hun leven te halen.

Bij Cloudpillo geloven we dat een goede nachtrust begint bij een dag waar jij voldoening uit hebt gehaald. Want als jij alles uit je dag haalt, heb je een uitgerust hoofd en slaap je beter. Daarom moedigen wij mensen aan hun leven te leven, elke dag weer alles eruit te halen. Wat ook maar hetgene is waar jij die voldoening uit haalt. Don't dream your life, live your dreams.

Al 3 jaar Cloudpillo.

Lees hier het verhaal van de
Founders Jens & Lars.

Het begon met een droom.

De 18-jarige Lars en Jens waren net klaar met de middelbare school, maar stilzitten, dat kunnen de energieke oprichters van Cloudpillo niet! Het ondernemerschap kriebelde in hun bloed.

Het viel ze op dat de hoofdkussens van veel traditionele merken niet aanpasbaar waren en daardoor niet perfect aansloten op de specifieke lighouding van de slaper. "Waarom bestaat er dan geen kussen dat écht iedereen beter helpt slapen?” vroegen ze zich af.

De ontwikkeling van de Cloudpillo.

Na het eindeloos testen van prototypes, werd dan eindelijk De Cloudpillo geboren. Een hoofdkussen dat volledig is aan te passen naar je eigen wens. Hét perfecte kussen voor iedereen.

Een vliegende start.

De jongens zetten alles op alles om hun droom te verwezenlijken. Al het spaargeld wat ze hadden, werd ingelegd om te beginnen met Cloudpillo. En met zo’n 2000 hoofdkussens begonnen ze aan de reis van Cloudpillo.

De eerste lading kussens werden binnen no-time verkocht. Sterker nog, binnen één jaar hadden de jongens al meer dan 40.000 tevreden klanten! Het bleek al heel snel dat de Cloudpillo tienduizenden mensen hielp bij hun slaapproblemen. Ook werden ze opgemerkt door diverse landelijke media, zoals het AD, de Ondernemer, Linda en Quote.

De groei van het assortiment.

Door de overweldigende positieve feedback en de vraag van onze tevreden klanten, hebben we in 2022 ons assortiment flink uitgebreid. Zo zijn we gegroeid van een merk dat hét perfecte kussen maakt voor iedereen, tot een volwassen bedrijf voor slaapartikelen. We verkopen tegenwoordig onder andere matrassen, boxsprings, toppers, dekbedden en beddengoed.

Maar dit was slechts het begin.

Inmiddels zijn er al honderdduizenden mensen die elke dag vol energie wakker worden op hun Cloudpillo. Dit zijn niet alleen mensen uit Nederland, maar ook uit andere Europese landen. Inmiddels hebben we nog veel meer slaapproducten gelanceerd, die jou helpen om alles uit het leven te halen. Ook zijn we te vinden in Beter Bed en is onze campagne te zien op de tv! Maar daar stopt het nog lang niet, want wij hebben nog veel meer dromen om na te jagen. Doe jij met ons mee?

De Cloudpillo Cultuur

Je leeft maar een keer. Dus haal alles eruit! Geef elke dag de volle 100%! Hou je niet in, maar laat je gaan. Doe waar je gelukkig van wordt. En leg dan, aan het einde van de dag, je hoofd op een Cloudpillo zodat wij je kunnen opladen voor het leven.

Entrepeneurship

Onze ondernemende spirit zorgt ervoor dat we ons altijd afvragen wat we nog meer voor jou kunnen betekenen. Oftewel: ‘hoe helpen we jou om alles uit het leven te halen?”

Ownership

We nemen onze verantwoordelijk in alles wat we doen. Daarom denken we niet alleen aan onze klanten, maar dragen we ook bij aan een groenere wereld.

Play to win

Er zijn veel bedrijven die veel groter zijn dan Cloudpillo. Maar met onze unieke producten en onze play to win instelling, kunnen we veel meer voor onze klanten betekenen.

Think Big 

We durven te dromen en creatief te zijn. Dat heeft ertoe geleid dat we unieke producten verkopen, die je nergens anders kan vinden.

Do not settle for mediocracy

We halen niet alleen alles uit het leven, maar ook uit onze producten! We gaan altijd voor het uiterste, en dat voel je terug in alles wat we doen.

Onze reis naar verantwoord ondernemen

Recyclebare materialen

Zowel onze dozen, als onze producten.

Duurzaam geproduceerd

Het beste voor zowel mens, als milieu.

Retourneren = doneren

We doneren al onze geretourneerde producten.