Jouw favoriete kussen ligt nu in de winkel!

Zo kan jij je gloednieuwe Cloudpillo eerst voelen voor je het besluit te kopen.

Wij liggen bij Beter Bed!

Als jij morgen al uitgerust en vol energie wilt wakker worden, hebben we goed nieuws voor je! Ons Cloudpillo hoofdkussen is namelijk vanaf nu te koop bij een Beter Bed filiaal bij jou in de buurt. Hierdoor hoef je niet meer in spanning te wachten op je pakketje én geeft jou de kans om het kussen zelf even te voelen, voordat je het koopt. Een nieuw hoofdkussen kopen was nog nooit zo makkelijk. Je rijdt even snel naar het Beter Bed filiaal bij jou in de buurt, en wordt morgen al vol energie wakker!

In welke Beter Bed liggen wij?

Loading store locator from Stockist store locator...

Profiteer van onze acties!

Wil je nooit meer onze hoogste kortingen en nieuwe producten missen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. We beloven je niet onnodig te spammen, maar je alleen mails te versturen die écht waarde hebben voor jou.

Veel gestelde vragen

Is de Cloudpillo te koop bij elk Beter Bed filiaal?

Nee, wij liggen aanvankelijk bij 26 filialen van Beter Bed, handig verspreid over heel Nederland. Op deze manier is er altijd wel een Beter Bed winkel die een Cloudpillo verkoopt bij jou in de buurt. 

Zijn er ook andere producten van Cloudpillo te koop bij Beter Bed?

In de Beter Bed winkels vind je enkel het Cloudpillo hoofdkussen. De rest van onze artikelen koop je eenvoudig via onze site. Het fijne hiervan is dat je niet eens de deur uit hoeft te gaan! Als jij vandaag je order plaatst, proberen we morgen al af te leveren.

Waarom ligt de Cloudpillo nu bij Beter Bed in de winkel?

De Cloudpillo ligt nu bij Beter Bed in de winkel omdat klanten de mogelijkheid hebben om het kussen eerst vast te houden of te voelen voordat ze het kopen.