Bestellen en betalen

Hoe plaats je een bestelling?

Stap 1:  Selecteer de juiste hoeveelheid Cloudpillo’s en klik op “In winkelmand”. Je wordt nu doorgestuurd naar de check-out pagina.

Stap 2: Vul je gegevens in.

Stap 3: Kies de juiste betaal optie en pas eventueel een kortingscode toe.

Stap 4: Vink het knopje aan bij “Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en geef aan mijn bestelling te hebben gecontroleerd”.

Stap 5: Klik op “Ga naar afrekenen”.

Stap 6: Voer de betaling uit met de betaalmethode die je gekozen hebt.

Als je deze stappen allemaal gevolgd hebt, is de bestelling geplaatst.

Betaalmethoden

Bij Cloudpillo hebben we verschillende manieren om jouw Cloudpillo te betalen. We zullen je even uitleggen welke dat zijn en wat het inhoudt.

iDEAL
iDEAL is de meest gebruikte betaalmethode in Nederland. Minstens 60% van de Nederlandse shoppers gebruikt het voor het betalen van hun online aankopen. Het is een betrouwbare en makkelijke online betaalmethode die veel vertrouwen opwerkt. Consumenten maken geld over vanaf hun eigen rekening, via het online bankproduct van hun eigen bank. De bank van de klant garandeert verder de veiligheid van de transactie.

iDEAL is naadloos geïntegreerd met de online bankomgevingen van de 10 grootste Nederlandse consumentenbanken. Klanten van deze banken kunnen gebruikmaken van de online bankproducten om betalingen te voldoen. Deelnemende banken zijn ABN AMRO, ASN Bank, bunq, Handelsbanken, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank en Van Lanschot Bankiers.

De veiligheid van de transactie wordt gegarandeerd door de bank van de klant. In onze checkout kiezen klanten voor iDEAL en hun bank. Hierna worden ze doorgestuurd naar de online bankomgeving van hun bank en gevraagd in te loggen. Het bedrag dat overgemaakt moet worden en verdere betaalgegevens zijn al ingevuld, de klant hoeft de betaling alleen te bevestigen.

Achteraf betalen met Klarna
‘Achteraf betalen’ geeft je de mogelijkheid om binnen 30 dagen te betalen. Zodra de bestelling verzonden is, ontvang je een factuur via Klarna. De daadwerkelijke betaling regel je zelf met Klarna.

Bancontact
Bancontact werkt vergelijkbaar met iDEAL. Bancontact wordt voornamelijk gebruikt door onze Belgische klanten.

Creditcard
Betalen met een creditcard is erg makkelijk. Het enige wat je hoeft te doen is je kaartgegevens invullen en de betaling autoriseren. Kaarthouders kunnen aankopen doen op krediet en later betalen. Meestal vindt deze betaling plaats aan het begin of einde van de maand.

Wij accepteren de volgende credit cards:

  • Visa
  • MasterCard
  • American Express
  • Cartes Bancaires
  • CartaSi,

Belfius Direct net
Belfius is één van de grootste Belgische banken. De bank voorziet een eigen betaaloplossing voor haar klanten. Belfius klanten kunnen op deze manier in hun vertrouwde bankomgeving realtime betalingen verrichten. Informatie zoals begunstigde, bedrag en omschrijving worden vooraf opgegeven, wat de kans op mislukte transacties elimineert. Betalingen via Belfius Direct Net zijn gegarandeerd en de status is direct beschikbaar. Dit maakt de betaalmethode een uitstekende manier om betalingen te ontvangen van Belgische klanten.

PayPal
Bij het betalen van een aankoop wordt afgerekend met alleen het e-mailadres en wachtwoord van het PayPal-account en hoeft er verder geen persoonlijke of financiële informatie overhandigd te worden. Dit maakt het een erg veilige betaalmethode is. Betalingen zijn ook te voldoen via telefoon of tablet, waardoor je overal makkelijk kunt betalen.

Klarna betaal nu
Betaal nu is een flexibele betaalmethode waarbij klanten kunnen kiezen uit een online bank overschrijving of een machtiging.

Klarna Slice it
Betaal in 3 gelijke delen over je bestelling met klarna. De betalingen zullen iedere 30 dagen automatisch worden afgeschreven van de geregistreerde creditcard of gekoppelde bankrekening, tot de bestelling volledig is afbetaald.

In3
Als je kiest voor In3 betaal je het volledige bedrag in drie gelijke delen binnen 60 dagen. Op de dag van je bestelling betaal je het eerste deel via iDeal en wordt je aankoop verzonden. 30 dagen later betaal je het tweede deel en weer 30 dagen later het derde deel.

Giropay
Selecteer jouw bank in de lijst met deelnemende banken. Na het selecteren van de bank, log je in op de omgeving van het internetbankieren. In de omgeving van het internetbankieren bekijkt de klant de vooraf ingevulde betalingsgegevens. Dit kan komen door drukte bij de pakketdiensten.

KBC/CBC Payment Button
De KBC/CBC-Betaalknop is een online betaalmethode voor de klanten van de KBC en CBC, samen de grootste bank van België. KBC richt zich op Vlaanderen en CBC op Wallonië. De banken bieden hun klanten een betaalknop aan, waarmee gemakkelijk en snel online betaald kan worden. Via de KBC/CBC-Betaalknop betalen klanten hun online aankopen vanuit hun eigen vertrouwde online bankomgeving. Betalingen worden direct verwerkt en zijn gegarandeerd wanneer voldaan. Klanten kunnen ze niet meer terugvorderen.

Maestro
een vooraf oplaadbaare betaalkaart waarmee consumenten binnen Europa (online) aankopen kunnen doen. Net als voor iDEAL geldt dat Maestro betalingen gegarandeerde betalingen zijn die niet door de consument kunnen worden teruggedraaid.

Zo werkt gespreid betalen met SprayPay

SprayPay is de Nederlandse aanbieder van gespreid betalen. Met SprayPay kun je bij webshops en winkels, aankopen van €250 tot €10.000, in termijnen betalen. Zo kun je, met een laag maandbedrag, toch direct tot je aankoop overgaan. Je kan bij SprayPay standaard kiezen of je in 12, 18, 24 of 36 maanden wil betalen.

Voor sommige categorieën zijn ook de looptijden 48 en 60 maanden beschikbaar. We willen namelijk niet dat de levensduur van het product korter is dan de looptijd.

Wil je eerder of extra aflossen? Geen probleem! Dat kan altijd kosteloos en boetevrij. Uiteindelijk bepaal jij dus de looptijd.

Let op: Als je gebruik maakt van SprayPay, zul je rente betalen over het geleende geld!