De top 4 grootste ergernissen in bed bij koppels

De top 4 grootste ergernissen in bed bij koppels

Niets is zo gezellig als samen slapen. Gezellig nog even kletsen en knuffelen, om vervolgens lekker te gaan slapen. Of toch niet? Want na die gezellig momentjes ontstaan er ook wat ergernissen in bed. We hebben de 4 grootste ergernissen voor je op een rijtje gezet. Ben je nou benieuwd? Lees dan vooral nog even verder!

1 Snurken

Je herkent het vast wel. Lig je net lekker te slapen, begint je partner te snurken… Vervolgens kom je niet meer goed in slaap en lig jij wakker terwijl je partner heerlijk verder droomt. Wist je dat heel hard snurken een geluidsniveau tot wel 90dB kan halen. Dit is te vergelijken met een vrachtwagen die langs rijdt of iemand die gilt. Wij begrijpen wel dat je dan niet meer in slaap valt.

2 Ieder zijn eigen helft

Lig je lekker te slapen, besluit je partner opeens dat de helft van het bed niet voldoende is voor hem/haar. Langzamerhand wordt jou helft steeds kleiner en kleiner, en uiteindelijk beland je op de rand van het bed. Hoe los je dit nou op? Nou heel simpel, zorg voor 2 aparte matrassen. Niemand wil op de naad liggen en zo blijft ieder op zijn eigen helft.

3 Strijd om de dekens

Dit is voor de meeste mensen de grootste ergernis. Partners die het gehele tweepersoonsdekbed opeisen, terwijl ze jou zonder schaamte laten creperen van de kou. Dit gebeurt vaak en je nachtrust wordt dan gelijk onderbroken. Hoe los je dit nou op? Door bijvoorbeeld 2 Ă©Ă©npersoons dekbedden te kopen. Zo weet je zeker dat je allebei genoeg hebt en zo kan die ook niet van je worden weggetrokken.

4 Net te warm of net te koud.

Niks is zo fijn dat als je het koud hebt, om dan lekker tegen je warme partner aan te kruipen. Of juist net andersom. Maar in de zomer is dit een heel ander verhaal. In de zomer heb je niet bepaald zin om naar bed te gaan met een extra kacheltje tegen je aan. En dan zijn we nog niet eens begonnen over koude voeten tegen je aan in de winter. Ik denk dat we je niet hoeven uit te leggen waarom dit een van de grootste ergernissen is in bed. Meer lezen over hoe je de perfecte temperatuur in bed kan vinden? Klik dan hier.

Ondanks al die ergernissen toch goed slapen? Hoe doe je dat?

Wil je ondanks al die ergernissen toch heerlijk slapen met je partner langs je? Dan raden wij het aan om eens de Cloudpillo uit te proberen. Wij verzekeren je ervan dat jij en je partner allebei zullen slapen als een roosje en dat de ergernissen opeens een stuk minder zullen worden.