Het perfecte hoofdkussen

Het perfecte hoofdkussen

Waarom slapen we op een hoofdkussen? We weten allemaal dat we onder een deken slapen om onszelf warm te houden gedurende de nacht, maar waarom slapen we nou eigenlijk op een kussen?

Tegenwoordig is het aanschaffen van een kussen heel normaal. Zo normaal dat we er niet eens over nadenken welk kussen nou echt goed bij ons past en ons de juiste ondersteuning biedt.

Als je zonder of op een slecht kussen slaapt, krijgt je nek ‘s nachts niet de ondersteuning die het verdient. Gebrek aan de juiste ondersteuning kan leiden tot nekklachten, slaaptekort en verhoogt zelfs risico op artrose in je nek.

Het perfecte kussen

Het is dus enorm belangrijk om tijdens je welverdiende nachtrust op een goed hoofdkussen te slapen. Maar ja… het perfecte kussen bestaat niet, of toch wel?

Omdat iedereen anders slaapt, zou je zeggen dat iedereen dus ook een ander kussen nodig heeft. Dit is niet meer nodig, Cloudpillo heeft hier namelijk dé oplossing voor bedacht; een aanpasbaar hoofdkussen.

Het Cloudpillo hoofdkussen is gevuld met stukjes versnipperd memory foam. Memory foam vormt zich volledig naar jouw lichaamshouding en houdt deze vorm gedurende de nacht vast, zodat jij de hele nacht in de juiste slaaphouding blijft liggen.
Je kunt handjes memory foam verwijderen of toevoegen, hiermee pas je de hardheid van je Cloudpillo aan.

Het Cloudpillo hoofdkussen is dus geschikt en ideaal voor elk slaaptype.

Lekker koel in de zomer, heerlijk warm in de winter

En ohja, wist jij dat de Cloudpillo beschikt over 2 kanten?
De blauwe kant zorgt door middel van zijn Ice Silk textuur dat het kussen gedurende de nacht koeler blijft. Daarentegen heeft de witte kant juist een warmere textuur.

Waan jezelf elke nacht in een super-de-luxe hotelkamer

Het Cloudpillo hoofdkussen past in ieder normaal kussensloop dankzij zijn afmetingen van 70 x 50 centimeter. Hierdoor kun je je Cloudpillo dus gemakkelijk matchen met jouw huidige kussensloop. Maar wist je dat Cloudpillo ook beddengoedsets verkoopt? Het beddengoed is verkrijgbaar in 3 unieke Cloudpillo kleuren en bevat een gemakkelijke onzichtbare ritssluiting. Met het enorm ondersteunende Cloudpillo hoofdkussen gematched met het beddengoed van Cloudpillo waan je je elke nacht in een super-de-luxe hotelkamer! 

Zo duurzaam mogelijk

Het Cloudpillo hoofdkussen is gevuld met Memory foam. Dit Memory foam is afkomstig van snijresten die over zijn gebleven bij de productie van de matrassen. Doordat wij dit materiaal kunnen gebruiken, zorgen we dus voor minder vervuiling in de wereld.

Het Cloudpillo hoofdkussen is, net zoals alle andere producten van Cloudpillo, voorzien van een OEKO-TEX STANDARD 100 certificering. Dit wil zeggen dat er tijdens het maken van de Cloudpillo geen enkele schadelijke stof is gebruikt. Je kunt dus zorgeloos wegdromen op je nieuwe Cloudpillo hoofdkussen.

Daarnaast wordt jouw Cloudpillo hoofdkussen vacuüm verpakt en worden de omdozen dus zo compact mogelijk gehouden. Dit scheelt dus een hoop onnodige ritten voor de vervoersdiensten en hiermee schaden we het milieu dus ook een stuk minder.

En niet te vergeten… de omdoos van de Cloudpillo is gemaakt van gerecycled karton. Hierdoor is het verpakkingsmateriaal biobased en bio afbreekbaar.

Bevat het kussen toch niet? Geen enkel probleem!

Ben je nog niet helemaal overtuigd? Geen probleem! Wij weten namelijk zeker dat het Cloudpillo hoofdkussen voor iedereen hét perfecte kussen is. We bieden dan ook een proefslaaptermijn aan van 30 nachten.

Ben je er binnen deze 30 nachten achter gekomen dat het Cloudpillo hoofdkussen niets voor jou is? Geen zorgen! Je kunt je Cloudpillo gemakkelijk retourneren en wij zorgen ervoor dat het volledige bedrag op jouw rekening wordt teruggestort.

Bekijk hier wat Matrassencheck over ons zegt.