Vacature Klantenservice Medewerker

Noord-brabant, Uden
Customer service

Dit wil je! Een baan waarbij je lekker de hele dag sociaal bezig kan zijn, verantwoordelijkheid krijgt én ook nog bij het leukste team van Uden werkt. Wat ga je doen?

Wegens groei zijn wij per direct op zoek naar een klantenservicemedewerker en communicatietalent die ons gezellige klantenserviceteam in Uden komt versterken.

Jouw uitdaging

In deze functie beantwoord je alle vragen die onze klanten hebben. Dit doe je zowel telefonisch, via social media of per e-mail. Het kan gaan over de bestelling, de verzending of de producten. Je doet er natuurlijk alles aan om zo goed mogelijk naar de klant te luisteren en hem/haar tevreden te stellen. Jouw missie is dan ook geslaagd als de klant met een goed gevoel heeft opgehangen!

Hoe ziet jouw dag eruit?

Je begint je dag met een heerlijke kop koffie en het opstarten van je computer. Als je helemaal opgestart bent kun je aan de slag! De telefoon gaat en de klant heeft een vraag over de verzending. Jij zorgt ervoor dat je alle gegevens bij elkaar pakt en de klant alle informatie geeft die hij/zij nodig heeft. Gaat de telefoon even niet, dan kun je aan de slag met de mailtjes. Deze kunnen gaan over de levering, bestelling, maar natuurlijk ook over onze producten. Geen zorgen, wij zorgen ervoor dat je beschikt alle specs en informatie over onze toffe producten ;). Ook op onze social media ontvangen we reacties en vragen, ook hier ga je mee aan de slag. Natuurlijk heb jij ook even pauze tussendoor, na de pauze, ga jij weer lekker aan de slag met je uitgebreide takenpakket!

Wat vragen wij?

✔️ Je bent sociaal, flexibel, zelfstandig en stressbestending
✔️ Je bent emphatisch en hebt een luisterend oor
✔️ Je beheerst de Nederlandse taal goed
✔️ Je bent op maandag, woensdag en vrijdag beschikbaar (van 09:00 tot 17:00)
✔️ Je hebt werkervaring in de gerichte branche

Wat bieden wij?

✔️ Een gezellige en leerzame werkomgeving in omgeving Uden
✔️ Een passend salaris
✔️ Een uitdagende en veelzijdige functie
✔️ Veel zelfstandigheid en verantwoordelijkheid
✔️ Doorgroeimogelijkheden

Persoonlijke informatie

Vertel iets over jezelf