Cloudpillo Slaapcoaching

Ik ben Mireille, gecertificeerd slaapcoach voor volwassenen. Vanaf 2015 heb ik zelf last gehad van chronische slapeloosheid en dus weet ik als geen ander hoe groot de impact hiervan is op je dagelijks leven. Door mijn eigen ervaring kan ik mij goed inleven in mijn cliënten en ben ik in staat om doelgericht én met aandacht de juiste coaching te geven.
coach
Mireille Hovius

Slaapcoach

Wat je van onze slaapcoaching kunt verwachten

Behandelplan op maat

Behandelplan op maat

Ieder persoon is anders, wat betekent dat ieder slaapprobleem een persoonlijke aanpak vergt. Wij bekijken jouw persoonlijke situatie en stellen een geschikte behandeling samen.

Doelgerichte aanpak

Doelgerichte aanpak

Stop met het internet afstruinen naar antwoorden die elkaar allemaal tegen spreken. Aan de hand van jouw situatie, stellen we praktische actiepunten op om mee aan de slag te gaan.

Verbeter je welzijn

Verbeter je welzijn

Een goede nachtrust speelt een gigantische rol in zowel je fysieke en mentale welzijn. Door te werken aan een betere nachtrust, verminder je klachten als stress, angst, hoofdpijn of vermoeidheid.

Waarom Slaapcoaching?

Bekijk de video en ontdek wat slaapcoaching is en hoe het slaapcoaching behandeltraject eruit ziet.

De voordelen van slaapcoaching (1:46)

Reviews voor Cloudpillo Slaapcoaching

Na jaren eindelijk weer op het juiste pad
"Al 3 jaar heb ik last van slaapproblemen en de tips van Cloudpillo op Instagram spraken mij zo aan, dat ik me heb aangesloten bij het coaching traject. Mireille heeft veel begrip en inleving, ze geeft ook vertrouwen dat het allemaal goed komt, wat ik heel belangrijk vind. Door de veranderingen in mijn gewoontes en de vele nuttige tips zie ik na 2 maanden al duidelijke verbeteringen. Ik val veel sneller in slaap, slaap dieper en ik heb meer energie overdag. Een aanrader!"


Fijne begeleiding
"Een paar maanden geleden kwam ik via social media in contact met Mireille en heb ik haar hulp gevraagd voor de slaapproblemen bij mijn zoon van 7 jaar. We hebben een aantal online gesprekken gehad waarin ze mij en mijn zoon tips gaf om beter in slaap te vallen. Ik besloot om het Cloudpillo coaching traject aan te schaffen en ben heel blij dat ik deze beslissing heb genomen. Als je op zoek bent naar iemand die echt op zoek gaat naar de roots van je slaapprobleem ben je hier op het goede adres."


Eindelijk weer een normale nacht
"Ik was eigenlijk een beetje sceptisch over slaapcoaching. Zou dat nou echt wat doen? Dan denk ik toch snel dat ik het uiteindelijk zelf wel voor elkaar krijg. Maar helaas bestaat voor goed slapen echt geen wondermiddeltje. Dus toch maar overstag, want al ruim een jaar slecht slapen gaat zijn tol kosten. Ik heb mij aangemeld en werd positief verrast. De coaching is heel persoonlijk en er was ook genoeg ruimte om mijn vragen te stellen. Mireille heeft geduld en luistert goed. Als je struggelt met slaap is dit zeker een aanrader"
}

Hoe gaan we te werk tijdens het coaching traject?

Ik vind het belangrijk om in mijn coaching respectvol, eerlijk en duidelijk te zijn. Ieder mens is uniek en daarom pas ik mijn manier van coachen op jouw wensen aan. Ik start mijn traject altijd met een telefonisch gesprek. Op deze manier is het mogelijk om kennis met elkaar te maken. De contactmomenten gedurende het traject kunnen per keer door jou zelf gekozen worden. We kunnen videobellen, e-mailen of bellen. Het is belangrijk dat jij kiest wat voor jou het fijnst voelt. Online coaching is net zo effectief als “live” coaching en heeft als groot voordeel dat jij er de deur niet voor uit hoeft.

Goed slapen kun je leren!

Op basis van mijn passie, kennis en ervaring kijk ik er naar uit om jou te begeleiden naar een betere slaap. Hierdoor zul je meer energie én meer levensvreugde ervaren.
Traject A - Voor Slechte Slapers

€79

Looptijd: 2 weken

Online schriftelijke intake

Korte analyse op papier naar aanleiding van de vragenlijst

1x coaching gesprek via videobellen, tenzij anders gewenst (30 min)

Boek nu
Traject B - Voor milde slapeloosheid

€325

Looptijd: 6 weken

Online schriftelijke intake

Analyse op papier naar aanleiding van de vragenlijst

2x coaching gesprek via videobellen, tenzij anders gewenst (45 min)

Evaluatiegesprek (45 min)

Boek nu
Traject C - Voor langdurige slapeloosheid

€450

Looptijd: 7 weken

Online schriftelijke intake

uitgebreide analyse op papier naar aanleiding van de vragenlijst

4x coaching gesprek via videobellen, tenzij anders gewenst (45 min)

Evaluatiegesprek (45 min)

Eindgesprek voor laatste vragen na zelf aan de slag te zijn geweest (45 min)

Boek nu