Hoofdkussens

Is jouw huidige hoofdkussen aan vervanging toe? Of heb jij last van nekklachten en wil je deze verlichten? Wij helpen je graag bij het vinden van het juiste hoofdkussen dat aansluit bij jouw wensen en slaaphouding.

Voor iedereen een geschikt hoofdkussen

Ons assortiment bestaat uit diverse hoofdkussens zodat jij altijd een kussen vindt dat perfect bij jou past. Waar let je op bij het kiezen van een geschikt hoofdkussen?

  • Het kussen dat meegroeit met jouw kind
  • Precies naar wens af te stellen
  • Ultieme luchtcirculatie door versnipperd memory foam

Waarom een Cloudpillo Hoofdkussen?

Minder Nekklachten

Doordat je Cloudpillo precies is afgestemd op jouw lichaam.

Optimale Ondersteuning

Doordat je zelf de hardheid van je Cloudpillo kunt bepalen.

Meer Comfort

Doordat je Cloudpillo goed aansluit op je persoonlijke wensen.

De collectie hoofdkussens bij Swiss Sense

Je staat er nooit zo vaak bij stil, maar ongeveer één derde van ons leven brengen we slapend door. Daarom is het belangrijk dat je een goed hoofdkussen hebt. Dit verbetert je nachtrust en de algehele gezondheid van je lichaam. Onder andere je slaaphouding, de mate van transpiratie en je matras bepalen de juiste keuze voor je hoofdkussen. Met een kwalitatief goed hoofdkussen voorkom je nekklachten en geniet je van een heerlijk slaapcomfort. Bij ons bestel je eenvoudig en snel online het uitgebreide assortiment. Naast een goed hoofdkussen, is een comfortabel dekbed belangrijk voor ultiem slaapcomfort. Bekijk onze collectie en combineer het met een mooi dekbedovertrek, hoeslaken en molton.

Synthetische kussens

Synthetische kussens zijn er in veel vormen en deze kun je makkelijk naar wens vervormen. Ze zijn voorzien van een rits, waardoor je de dikte van je hoofdkussen zelf bepaalt. Tevens zijn synthetische kussens gemakkelijk te reinigen.

Donzen hoofdkussen

Een voordeel van een donzen hoofdkussen is dat ze zowel vormbaar zijn als een goede ondersteuning bieden. De mate van ondersteuning is echter wel afhankelijk van de hoeveelheid dons waarmee het hoofdkussen is gevuld. Hoe strakker de tijk staat hoe steviger het kussen is. Bij een donzen hoofdkussen is het percentage dons ook belangrijk. De goedkopere kussens beschikken over 15 of 30% dons. De duurdere zijn van 90% of 100% dons.

Latex hoofdkussen

Latex is een natuurproduct al bevat het vaak niet enkel natuurlijke materialen. Latex hoofdkussens hebben een zacht comfort en bieden zeer goede ondersteuning. Een nadeel van latex is dat het minder goed ventileert dan bijvoorbeeld dons. Het kussen zal dus eerder warm aanvoelen

Voordelen van een hoofdkussen met nekondersteuning

De belangrijkste factor bij het bepalen van het beste hoofdkussen is je slaaphouding. Slaap je veelal op je zij, dan kan een neksteunkussen een ideale oplossing zijn. Hierbij wordt je nek optimaal ondersteunt, waardoor je minder kans hebt op nekklachten. Het Silvana kussen is dan een goede keuze. Beweeg je juist veel in je slaap of heb je geen vaste slaaphouding, kies dan voor een donzen kussen. Deze vervormt zich naar je hoofd en lichaam, waardoor je in elke houding comfortabel ligt. Zorg er bovendien voor dat je een goed ventilerend hoofdkussen aanschaft, welke je makkelijk reinigt om een lange levensduur te garanderen. Het reinigen en wassen van een hoofdkussen is erg belangrijk voor een goede hygiëne.

Voor iedere slaaphouding een passend hoofdkussen

Voor iedere slaaphouding vind je bij Swiss Sense een passend hoofdkussen. Ben je bijvoorbeeld een zijslaper, dan hebben we hiervoor een zijslaapkussen. Voor een rugslaper zijn er speciale rugslaapkussens en voor buikslaper zijn er speciale buikslaap kussens. Verander je nog wel eens van slaaphouding? Raadpleeg dan onze kussenwijzer en kom erachter wat voor type hoofdkussen het beste bij jou past.

Garantie

${ item.question }