Ben jij net zo benieuwd als wij?

Wij zijn het laatste jaar druk bezig geweest achter de schermen en dit is wat wij voor jullie uitbrengen!

Op 30 september lanceren wij 5 nieuwe producten. Bekijk de video en ontdek wat we gaan introduceren en hoe de nieuwe producten gemaakt worden.

De nieuwe collectie

Je hebt het misschien al voorbij zien komen, maar we zijn het afgelopen jaar druk bezig geweest met het ontwikkelen van diverse nieuwe producten. Het heeft even geduurd, maar het eindresultaat mag er dan ook wezen! Onze nieuwe collectie bestaat uit een boxspring, een matras, een topper, een nieuw hoofdkussen en een matrasbeschermer. Verschillende nieuwe producten en daar zijn we ontzettend trots op.

image

Met zorg gemaakt

In totaal hebben we ongeveer één jaar gewerkt aan de nieuwe producten, omdat we zeker willen weten dat ieder detail klopt. De nieuwe collectie is daarom ontwikkeld in samenwerking met een gerenommeerde fabriek, verschillende adviseurs en door de feedback die jullie achter hebben gelaten. Zo weten we zeker dat onze nieuwe producten zijn voorzien van de meest hoogwaardige materialen om ervoor te zorgen dat ze zo lang mogelijk mee gaan.

image

Waar zijn wij nu zo enthousiast over?

Op 30 september om 00:00u lanceren wij deze 5 producten. De voorraad is beperkt, dus zorg ervoor dat je er op tijd bij bent.

De Cloudpillo 2

De verbeterde opvolger van ons eerste hoofdkussen: De Cloudpillo.

Het Cloudpillo Matras

De aanpasbaarheid van ons hoofdkussen; De Cloudpillo, maar dan in een Matras! Het matras die je in hardheid kunt aanpassen door de 4 lagen in volgorde te verwisselen.

De Cloudpillo Topper

Perfect voor wanneer je matras nog net niet aan vervanging toe is, maar je wel graag dat extra beetje comfort wilt.

De Cloudpillo Boxspring

De perfecte ondergrond voor jouw matras.

De Cloudpillo Matrasbeschermer

De perfecte matrasbeschermer in combinatie met je Cloudpillo Matras.