Heb jij ook zoveel last van de last van je nek?

Ontdek hoe het Cloudpillo hoofdkussen de nachtrust van meer dan 45.000 Nederlanders heeft getransformeerd.

Ga naar bestellen
moon

Betere
nachtrust

men

Ondersteunt je lichaam

guarantee

30 Dagen proefslapen

moe

Waarom is een goede nachtrust belangrijk?

Je kent het wel, je wordt ‘s ochtends net te laat wakker en moet je enorm haasten om op tijd op werk te komen. Uiteindelijk sta je daar dan, als een zombie, met slaap in je ooghoeken en je ogen op half 9.

Naast dat een goede nachtrust belangrijk is zodat je goed uitgerust en energiek bent door de dag heen, zijn er ook nog andere voordelen waar je niet gelijk aan zou denken.

De ‘Reset knop’

Slaap is de ‘reset knop’ van de mens. In de nacht heeft je brein de tijd zich te herstellen en alle indrukken en informatie van de dag te verwerken.

Productiviteit

Door een betere nachtrust zul je merken dat het makkelijker wordt om je te concentreren, problemen op te lossen en nieuwe informatie op te nemen.

Voorkom mentale ziektes

Steeds meer mensen hebben last van depressies, angsten en andere geestelijke ziektes. Voor een groot deel kunnen deze voorkomen worden door een goede nachtrust, omdat je brein hersteld in zijn ‘rustmodus'.

Hoe het Cloudpillo hoofdkussen al meer dan 45.000 mensen hun nachtrust heeft getransformeerd.

Ontdek hoe het Cloudpillo hoofdkussen de nachtrust van meer dan 45.000 Nederlanders heeft getransformeerd.

De juiste lighouding

De basis van een goede nachtrust is de houding waarin je ligt. Dit heeft een groot effect op niet alleen de kwaliteit van je slaap, maar ook op hoe snel je in slaap valt. Met een goed kussen zal dit drastisch verbeteren.

Afstelbaar comfort

Het is belangrijk dat je wervelkolom en nek in een rechte lijn liggen. Het Cloudpillo hoofdkussen is zo ontworpen dat hij zich automatisch vormt naar jouw lichaamshouding door zijn vulling van versnipperd memory foam. Daarnaast is het hoofdkussen voorzien van een afstelbaar design, waardoor je hem helemaal naar jouw eigen wens kan maken. Hierdoor heb je altijd een hoofdkussen dat perfect aansluit op jouw lichaam."

De juiste temperatuur

Ken je dat gevoel wanneer je kussen na een tijdje veels te warm en plakkerig wordt? Dit maakt het moeilijker om in slaap te vallen, ook als het kussen te koud is kan dat ervoor zorgen dat je moeilijker in slaap komt.

Doordat de Cloudpillo gevuld is met memory foam snippers, in tegenstelling tot een massief blok met memory foam, blijft de lucht goed rondcirculeren door het hoofdkussen. Dit zorgt ervoor dat je kussen niet warm en plakkerig wordt.

Daarnaast is hij voorzien van 2 verschillende kanten. Een kant die warmer aanvoelt en een kant die koel aanvoelt. Het beste van beide werelden, perfect voor alle seizoenen.

Ga naar bestellen cloudpillo

Transformeer ook jouw nachtrust

Wij weten zeker dat wij ook jouw nachtrust kunnen transformeren. Geloof je ons niet? Bekijk wat onze klanten te zeggen hebben over de Cloudpillo:

Onze belofte

Mocht je binnen 30 dagen na de aanschaf van de Cloudpillo toch merken dat het niets voor jou is? Dan mag je de Cloudpillo kosteloos naar ons terugsturen, waarna we het volledige aankoopbedrag terugstorten.

Het Aanpasbare hoofdkussen
Uitleg gevulde Cloudpillo
Cloudpillo Hoofdkussen
Cloudpillo Hoofdkussen
Cloudpillo Hoofdkussen
Cloudpillo Hoofdkussen
Cloudpillo Hoofdkussen
Het Aanpasbare hoofdkussen
Uitleg gevulde Cloudpillo
Cloudpillo Hoofdkussen
Cloudpillo Hoofdkussen
Cloudpillo Hoofdkussen
Cloudpillo Hoofdkussen
Cloudpillo Hoofdkussen

Ben jij er klaar voor?

Ben jij klaar om een einde te maken aan jouw slapeloze nachten? Wij zijn er klaar voor!

€69,95

PRIJS PER STUK
Aantal

1

Geen korting

2

10% korting

4

20% korting

Betere
nachtrust

Ondersteunt je lichaam

14 Dagen proefslapen

Betaal achteraf of in 3 termijnen met Klarna

Lees de reviews

Gem. beoordeling 4,7 / 5 sterren op Trustpilot

Transparantie

Daar houden wij van...

Past de Cloudpillo in mijn normale kussensloop?

De afmetingen van de Cloudpillo zijn 70 x 50 cm. Dit betekent dat de Cloudpillo in iedere normale kussensloop past. Match de Cloudpillo daarom gemakkelijk met jouw huidige beddengoed. Echter is het niet nodig om je eigen beddengoed te gebruiken, want ieder kussen is standaard al omringd door een uitwasbare sloop.

Hoe kan ik de Cloudpillo aanpassen?

Omdat elk persoon weer anders slaapt, vinden wij dat elk kussen hier ook aangepast op zou moeten worden. Daarom hebben we hier iets op bedacht: we hebben een rits gemaakt in de binnenhoes van de Cloudpillo. Hierdoor kan je gemakkelijk een gedeelte van de memory foam snippers uit het kussen verwijderen om zo dé perfecte hoogte voor jou te creëren.

Mag ik de Cloudpillo uitwassen?

De Cloudpillo bestaat uit twee kussenslopen. De binnenste sloop is ervoor bedoeld om het versnipperde memory foam op zijn plek te houden en de buitenste sloop is ervoor bedoeld om op te slapen. Deze buitenste sloop is daarom gemakkelijk uit te wassen op 30 graden.

Hoe zit het met keurmerken?

Naast het verlossen van je slapeloze nachten, verlossen we je ook van de eventuele gezondheidszorgen. Alle materialen die zijn gebruikt voor de Cloudpillo zijn voorzien van OEKO-TEX® Standard 100 certificering. Dit betekent dat ons kussen uitvoerig is getest en dat het is uitgesloten van schadelijke stoffen.