Iedereen verdient een fijne kerst!

Iedereen verdient een fijne kerst!

Kerst is er voor iedereen! Ondanks de ijskoude dagen, willen we er allemaal warmpjes en gelukkig bijzitten deze kerst. Met deze gedachte bezorgden wij 300 kussens aan Stichting Burgerinitiatief Nederland. Stichting Burgerinitiatief Nederland is een organisatie die zich inzet voor gezinnen, ouderen, echtparen en iedereen die in (verborgen) armoede leeft. De stichting zet zich met man en macht in voor deze mensen door onder andere het geven van voedselpakketten, fietsen aan kinderen zodat deze naar school kunnen, en het geven van schoolspullen en laptops. Zodat óók deze kinderen niet buiten de boot vallen en gewoon mee kunnen doen op school. Toen we te horen kregen dat onze kussens deze gezinnen ook enorm konden helpen, zijn we meteen in actie gekomen, omdat we vinden dat iedereen een goede nachtrust verdient! Lees hieronder meer over hoe we deze gezinnen hebben kunnen helpen met een Cloudpillo.

Stichting Burgerinitiatief Nederland doet enorm veel voor kinderen en gezinnen die in armoede leven. Zo is het voor de organisatie enorm belangrijk dat kinderen gewoon naar school kunnen en daar 100% mee kunnen doen met de rest, ook als daar thuis niet genoeg geld voor is.
Daarbij is het heel belangrijk dat zowel de ouders als kinderen een gezonde levensstijl hebben. De voedselpakketten die Stichting Burgerinitiatief Nederland geeft aan de gezinnen bestaan daarom alleen uit gezonde voeding, zodat zowel de kinderen als ouders goed kunnen functioneren.

En dit is ook precies waar onze kussens goed bij kunnen helpen. We kregen te horen dat er veel kinderen slapen op sierkussens, omdat er niet genoeg geld was voor een goed kussen. Hierdoor kunnen de kinderen niet uitgerust genoeg aan de dag beginnen, waardoor ze een achterstand kunnen oplopen op school. Ook voor de ouders is het onwijs belangrijk om een goed kussen te hebben, want een goede nachtrust is de eerste stap naar een goede gezondheid en zorgt er voor dat je beter met stress kunt omgaan. We hopen dat we met onze kussens deze gezinnen kunnen helpen, om zo snel mogelijk uit een moeilijke situatie te komen.

Met onze kussens proberen we het geweldige werk van Stichting Burgerinitiatief Nederland te ondersteunen en meer gezinnen te helpen door ze een steuntje in de rug te bieden.
Want we vinden dat iedereen een fijne, gezonde en uitgeruste kerst verdient.
Daarom willen we met het hele team van CloudPillo iedereen een fijne kerst wensen en ook een heel voorspoedig en gezond 2022!